Čekání na lososa

21. října 2018 /
foto: Martin Procházka (vše)
Sytě rudé maso na pultech rybích trhů je lákadlem pro hrstku turistů, která na Kamčatku v krátké letní sezoně přijíždí. Prodavači vědí, co hledači zážitků chtějí. Uzený, nebo čerstvý? Nabídněte si! Dáte si ještě jiný druh? Kolik si vezmete? Vakuově zabalit, aby vám vydržel na cestu tisíce kilometrů domů? Cena je naprosto směšná. Vypadá to, jako by se Kamčatka topila v lososech…

Celý text je přístupný pouze předplatitelům a předplatitelkám. S předplatným získáte přístup nejen k tomuto článku, ale i k tisícům dalších, publikovaných v 7.G od roku 1991. Roční e-předplatné stojí od 210 Kč a zahrnuje i přístup k 7.G číslům ve formátech pdf, epub a mobi. Roční předplatné tištěné verze můžete získat od 360 Kč. Podrobnosti najdete na www.sedmagenerace.cz/predplatne. Děkujeme za podporu.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Pravidla pro komentáře: Redakce Sedmé generace si vyhrazuje právo smazat příspěvek, který nemá nic společného s tématem, obsahuje vulgarismy, rasistické a xenofobní vyjadřování či jiné urážky ostatních, obsahuje spam a komerční reklamu nebo je jinak nevhodný. Porušení pravidel může mít pro uživatele za následek dočasné nebo trvalé znemožnění vkládání dalších komentářů.

Upozornění: Publikovat články nebo jejich části, jakož i zveřejňovat fotografie a kresby z časopisu Sedmá generace nebo z jeho internetových stránek je možné pouze se souhlasem redakce.

Sedmá generace 1/2019 vyjde v 2. polovině února.